De Cyprian Bed & Breakfast

Bed and Breakfast

HomeBed and Breakfast

Bed and Breakfast op Terschelling

De Cyprian is een ruime Bed & Breakfast centraal gelegen op het eiland Terschelling in het dorpje Baaiduinen.

We horen van onze gasten vaak dat ze weer thuis zijn als ze weer bij ons komen logeren, dit is iets wat wij ook willen uitstralen.

Voel je thuis en bijna alles mag niks moet zeg maar.

De grote ontbijtzaal/ woonkamer is beschikbaar voor iedereen waar u overdag en 's avonds lekker kunt zitten en een drankje of koffie  kan pakken bij ons uit de bar. We beschikken ook over een grote tuin met terras waar u ook heerlijk kunt vertoeven.

We hebben verschillende soorten kamer types:

2 en 1 Pers kamer back to basic:

Deze kamers zijn op de eerste verdieping, dit zijn echt hele standaard kamers met niet teveel poes pas, ze hebben geen tv. Douche en toilet bevinden zich op de gang, elke kamer heeft wel zijn eigen wastafel en alle kamers zijn voorzien van 1 persoons box spring bedden. In de recreatiezaal kunt u lekker zitten, tv kijken en gebruik maken van de bar.

4 persoons familiekamer back to basic douche/toilet:

De 4 perssons familiekamer bevind zich op de bovenverdieping, deze is ingedeeld in twee twee persoonskamer en een eigen woonkamer met aansluiten de douche en toilet. De kamer heeft geen tv, en is erg basic ingericht.

2 en 3 Pers. kamer comfort:

Deze kamers hebben een tv op de kamer en bevinden zich op de begaande grond. De douche en toilet zijn wel op de gang, maar de kamers hebben een eigen wastafel. De 3 persoons kamer comfort dat zijn twee kamers, 1 woonkamer en 1 slaapkamer met 2 1 persoonsbedden, de derde persoon kan in de woonkamer slapen deze kamers zijn naast elkaar gelegen.

2 en 1 Pers. Tuinkamer:

Deze kamers bevinden zich in het bijgebouw achter de accommodatie, deze zijn recent verbouwd en hebben eigen douche en toilet op de kamer. Verder hebben de kamers een tv en eigen koffie en thee faciliteiten op de kamer.

1 Pers. Tuinkamer: Deze kamer heeft ook een slaapbank dus er kan eventueel nog een extra persoon slapen.

 

Rondom onze bed & breakfast is een hele grote tuin met terras en speeltoestellen voor de kinderen, waar u heerlijk kunt genieten.