De Cyprian Bed & Breakfast

Bed and Breakfast

HomeBed and Breakfast

Bed and Breakfast op Terschelling

De Cyprian is een ruime Bed & Breakfast centraal gelegen op het eiland Terschelling in het dorpje Baaiduinen.

We horen van onze gasten vaak dat ze weer thuis zijn als ze weer bij ons komen logeren, dit is iets wat wij ook willen uitstralen.

Voel je thuis en bijna alles mag niks moet zeg maar.

De grote ontbijtzaal/ woonkamer is beschikbaar voor iedereen waar u overdag en 's avonds lekker kunt zitten en een drankje of koffie  kan pakken bij ons uit de bar. Het meenemen van een koelbox op de kamer is niet toegestaan, indien u iets koud wil laten zetten om medische redenen of iets dergelijks kan dat in overleg in onze koelkast in de keuken. We beschikken ook over een grote tuin met terras waar u ook heerlijk kunt vertoeven.

We hebben verschillende soorten kamer types:

2 en 1 Pers kamer comfort kamers:

Deze kamers zijn op de eerste verdieping, de kamers zijn naar alle comfort ingericht. De kamers hebben boxspringbedden, een bureau , eigen douche toilet , smart tv en een waterkoker.

2 pers comfort plus kamers:

De comfort plus kamers bevinden zich op de bovenverdieping, deze kamers zijn vrij royaal en kan eventueel ook voor 2 volwassen en een kind. De kamers zijn voorzien van boxspring bedden en hebben een eigen zitje, smart tv, eigen douche/toilet,  waterkoker en een bureau.

2 persoons comfort met terras

Deze kamers hebben een eigen terrasje en bevinden zich op de begaande grond. De kamers zijn comfortabel ingericht. De kamers hebben boxspringbedden, een bureau , eigen douche/toilet , smart tv en een waterkoker.

2 pers comfort plus met terras kamers:

De comfort plus met terras kamers bevinden zich op de benedenverdieping en hebben een eigen terrasje. Deze kamers zijn vrij royaal en kan eventueel ook voor 2 volwassen en een kind. De kamers zijn voorzien van boxspring bedden en hebben een eigen zitje, smart tv, eigen douche/ toilet, waterkoker en een bureau.

2 en 1 Pers. Tuinkamer:

Deze kamers bevinden zich in het bijgebouw achter de accommodatie, deze kamers hebben eigen douche en toilet op de kamer. Verder hebben de kamers een tv en eigen koffie en thee faciliteiten op de kamer.

Rondom onze bed & breakfast is een hele grote tuin met terras , waar u heerlijk kunt genieten.